Kerastase primeste nota Excellent pentru totdeauna

Sunt fan declarat Kerastase de ani de zile si stiu sigur ca atunci cand folosesc aceste produse nu am cum sa risc ceva. In plus, de cateva zile am intrat in legatura cu managerul de marca Kerastase din Romania si acum stiu ca am toate informatiile posibile si imposibile despre acest produs. Am avut si privilegiul sa primesc la testat o masca care e deja produsul central al baii mele – MasqueIntense din gama Nutritive relansata, pe baza de extract de rizom de iris.

Incepand de la ambalaj si pana la continut si miros acest produs este o incantare si un elixir de frumusete. Parul meu a simtit schimbarea de indata ce am aplicat prima data masca, la cateva zile dupa ce am primit produsul. Nu am aplicat o cantitate mare, adica o treime fata de cat aplic eu dintr-o masca de par normala. Textura se intinde foarte bine, aluneca pe par si se duce peste tot si apoi…in nici 10-15 secunde simti firul de par altfel.

Dupa 2-3 minute, masca se clateste si parul ramane pregatit de coafat sau pur si simplu de uscat. Parul devine extrem de usor, flexibil. In poza de mai jos se vede deja primul efect, atunci am facut poze si pentru un machiaj de zi pentru ca pur si simplu se luminase toata fata si cu ajutorul machiajului, dar si parul dadea alta incadrare.

Folosesc aceasta masca cam o data pe saptamana, imi asigura o hidratare optima, ii da firului de par lung si vopsit alta textura si miscare, ma uit ca acum ma pot coafa si in 3-4 minute, altfel se aseaza pe peria cu care il usuc sau pe ondulator.

Urmeaza sa imi iau si samponul din aceeasi gama si sa ii dau parului meu o portie de tratament bine gandit si care ma va asigura ca in aceasta iarna parul meu isi va mentine textura si luminozitatea.

Masca in sine costa in jur de 120-150 de lei, in functie de magazin, in formatul de 200 de ml. Toate sampoanele se invart undeva in jur de 80-100 de lei, in functie de varianta si celelalte produse au preturi de la 80 pana la 400 de lei, gama fiind foarte diversificata, eu nici nu cred ca stiu toate produsele lor…nici nu am cum momentan :).

Am mereu in dotare macar un produs Kerastase pentru ca aceasta marca imi demonstreaza cam de 7 ani ca nu am ce risca si ca e reteta sigura ca parul meu sa se mentina frumos.E suficient sa fac o cura de Kerastase o data la 6 luni si imi pregatesc parul pentru un sezon complet.

Iata ce spun si alte consumatoare:

Kerastase cred ca iti imprima un modus vivendi, adica deja parul devine altceva, stii ca il transformi in atuul prezentei tale fizice. De cand folosesc Kerastase nici prin minte nu imi trece sa ma tund, desi am trecut prin sarcina si perioada de alaptare, perioade de stres…..parul stiu ca ramane mereu frumos. In plus aceasta marca aduce mereu mereu inovatie si adaptare la consumatori, am vazut in magazine ca au si teste de miniaturi…ceea ce e admirabil pentru politica lor fata de consumatori. Raman fidela acestei marci si va primi mereu si mereu nota Excellent.