Seminar cu Mona with gloss la Cosmetics-Beauty-Hair Romexpo

Seminarul Monei a fost un moment tare placut si frumos, o ora de informatie concentrata si bine structurata. Ne-a vorbit despre trendurile in make-up si coafura si am retinut accentul de smokey eyes, pe revenirea la wet look si pentru par, dar si pentru machiaj ( atentie, gloss-ul ajunge si pe pleoape ca sa ne dea acel look umed).
Parul..onduleuri, intins, super scurt, bob sau lung. Optez pentru lung si sunt de acord cu Mona…de ce sa te tunzi scurt???

Mona va face cu siguranta un articol mai bine documentat despre seminarul ei, eu voi face un fel de articol in imagini, sper sa va placa.

Ii multumesc Monei si… cei de la targul Cosmetics Beauty Hair ar trebui sa ii multumeasca si mai mult pentru ca gratie ei m-a miscat de acasa si am intrat si prin targ….normal…si am cam depasit bugetul alocat pe doua luni…dar nu stiu daca a fost vreuna dintre fetele din sala care sa nu fi exagerat un pic cu beauty shopping dupa seminar. Ofertele insa erau ok , se merita efortul si Mona ne antrenase deja.

Asa ca de la seminar am plecat cu niste idei foarte clare si structurate despre make-up si hair style trends in aceasta toamna.

Primii pasi catre seminar….

Expozitia de armament precede zona de beauty…..prevad un razboi cu blush si mascara…

Si Mona incepe sa ne vorbeasca cu un zambet pernanent:

Mona a avut o idee buna sa aduca 3 manechine care sa intruchipeze trendurile despre care a vorbit, un make-up artist si un hair stylist care sa demonstreze in fata noastra cum se poate obtine un look in tendinte.

Modelul pe care se lucreaza de zor, este Adriana, are un blog dragut, Walk with Ad.

Mona a organizat o tombola la care s-au castigat esarfe de matase si marele premiu un ondulator Remington.

De la seminar am aterizat direct in salile unde producatorii de cosmetice prezentau si vindeau de zor cosmetice. Am plecat cu Monica Tone, cititoare de bloguri de beauty si una dintre primele mele cititoare si cu Dana de la Dana Make-up…pe Dana am pierdut-o la un moment dat, dar cu siguranta isi cauta produse pentru trusa ei magica de make-up.

Eu am facut opriri cu shopping la Moroccanoil ( vreau sa vad daca ma face sa mai vad si alt apogeu de haircare in afara de Kerastase), de la Top Line am luat ceva de la Academie, acea solutie de baut ca sa scap de retentia de apa si mi-am luat deodorantul crema de la standul Ardes, cosmeticele Oanei Turcu sunt intr-adevar speciale si imi pare rau ca inca nu am experienta suficienta cu ele sa pot scrie despre. Mi-a placut cel mai mult standul celor de la Skin 79 cu faimoasele BB cream coreene…cel mai mult mi-a displacut standul Mario Badescu. Si cateva poze cu mine facute de Monica :)…ea a avut rabdare sa stea dupa mine sa imi faca poze.

La stand Skin 79:

 Inca regret ca nu am luat setul de mini BB cream-uri, era 59 de lei, dar poate fac o vizita si maine:

La Keune erau multe promotii, dar nu convingatoare pentru mine:

La Moroccanoil Geta Voinea facea o demonstratie live:

La Ardes:

Per total o ora cu Mona + o ora prin targ … am plecat cu multe idei :).

Mai aveti timp maine sa ajungeti la targ :).