Masca de par ELSEVE ARGININE RESIST X3 de la L'oreal

Am vrut sa testez un nou tratament de par care promite rezistenta. Eu in mod normal folosesc sampoane si balsam din gamele profesionale, insa am decis sa testez si un produs normal. Oricum cand sunt in pana de produse profesionale apelez la l’Oreal Elseve sau Gliss de la Schwarzkopf..de data asta am zis hai sa vedem cum e noua masca de la l’Oreal pe baza de arginina.

Masca miroase placut, ca toate mastile de la l’Oreal, textura a parut initial foarte usoara, insa aplicand-o pe par mi s-a parut cam greoaie. E drept ca am parul cam lung si des, insa a trebuit sa folosesc ceva mai multa cantitate fata de cum folosesc o masca similara din gama profesionala de la l’Oreal. Aveam senzatia ca nu face priza cu parul si tot mai puneam. In final am consumat cam 2-3 doze de masca fata de cum obisnuiesc sa folosesc. Am avut nevoie de ceva mai multa clatire, mi se parea ca nu se clateste parul ok. E drept ca si pusesem o cantitate mare.

Supriza placuta a fost la uscare cand parul a devenit usor, la pieptanat se simtea ca are o textura imbunatatita si a doua zi… parul nu era incarcat, cum m-as fi asteptat,  si nu cerea musai o noua spalare.

In final ii dau nota Good, e un produs ok, insa nu m-a surprins cum m-am asteptat eu si cum sunt obisnuita cu produsele de la l’Oreal Professional. Voi mai folosi aceasta masca pana o sa se termine, insa nu sunt foarte convinsa ca o  voi mai cumpara. Se gaseste in supermarketuri si farmacii undeva la 27-28 de lei, depinde de magazin. Cred insa ca este mai indicata unui par fragil sau care vede mai rar masca sau balsam.