Parfumuri la preturi cu adevarat reduse

Daca la haine si alte articole nealimentare de consum indelungat suntem ceva mai obisnuiti sa vedem reduceri de 50-70%, la parfumuri nu cred ca e ceva foarte comun sa vezi un pret redus cu 70%. Hai sa va fac un mic review la ce am mai gasit astazi pe Strawberrynet.com, magazinul online preferat de mine pentru cumparaturile de cosmetice dim categoria premium si lux.

– Miss Boucheron Pachet: Apă de Parfum Reîncărcabil Spray 10ml+ Apă de Parfum Rezervă 50ml la doar 85 de lei. Mi-am luat acum 2 ani o oferta similara de la ei, nu avea insa rezerva de 50ml si costa doar 50 de lei. Parfumul e foarte feminin, floral, iar cutia si micul saculet de catifea sunt superbe, le puteti folosi sa tineti bijuterii. Siretul de la gatul sticlei de asemenea poate fi folosit pe post de pandantiv, mic cordon, il puteti folosi la diverse chestii. E o oferta foarte buna si nu e numai parfumul singur, el vine si cu tot felul de lucruri utile. Si parfumul e atat de mic incat il puteti strecura si intr-o gentuta mica mica. Si oricum aveti rezerva de 50 ml sa-l reumpleti de cate ori aveti chef.

– Estee Lauder, Intuition Deodorant Spray 125ml la 53 de lei. Stiu ca e deodorant, insa mirosul tine foarte bine si cum tot e vara combinati si efectul deodorant cu acela de parfum. E un parfum extrem de placut, cred ca e cel mai bun scos de Estee Lauder.

– Van Cleef & Arpels, First Summer Apă de Toaletă Spray ( Ediţie Limitată ) 100ml – la 89 de lei – e un parfum exact cum aveti nevoie pentru o vara. E usor, e placut, il aveti si la 100 de ml pentru ca toata vara consumam mai mult parfum. Este floral, normal :).

Imi place ca pe Strawberrynet.com e si livrare gratuita si preturi foarte bune si…e varietate. Poti gasi si marci mai necunoscute, si marci cu notorietate , si parfumuri de la Caron , dar si de la Victoria Secrets.

Spor la shopping!