Nivea on my lips – 1monthTest

De la o vreme am cam renuntat la rujuri si folosesc mai mult balsamuri de buze. Am doua produse de la Nivea care nu imi lipsesc din geanta, am avut de fapt 3, insa al 3-lea a fost preferatul baietelului meu si s-a jucat cu el pana s-a facut cam ca si plastilina si a trebuit sa-l arunc. El are oricum balsamul lui de buze de la Uriage pe care l-am folosit mai mult pe vreme rece.


Balsamul Fruity Shine Cherry este cel pe care deja l-am cumparat a doua oara in acest an, are o textura foarte hidratanta, usor colorata si miroase foarte bine, nu chiar a cirese, dar are ceva din mirosul specific cireselor.
Efectul pe care il lasa e intre un ruj si un balsam, pigmentul de rosu este usor, insa suficient sa dea un aspect placut ca si cum as fi aplicat un gloss.

Lip Butter cu vanilie si extrac de nuci de Macadamia se aplica cu degetul, asta nu imi place foarte mult, insa miroase delicios si hraneste pielea buzelor foarte bine. Este ideal sa fie folosit si inainte de aplicarea unui ruj.

Pentru mine ambele sunt produse cu peste o luna de folosire, le trec la 1monthTest cu nota Excellent. Din gama Lip Butter vreau sa incerc si celelalte variante.
Voi folositi balsamurile de buze Nivea?