Parfumuri si reduceri

Parfumurile sunt mereu printre cele mai apreciate cadouri, orice femeie isi doreste un parfum nou in plus pe masuta de toaleta, asadar cred ca in perioada aceasta de Martisor cam toata lumea este cu ochii pe parfumuri. In acelasi timp, nu este un secret, trebuie sa fim atenti si la buget. Flori multe, martisoare, vanzatoare dragute si mai riscam sa ne trezim cu cardul cam gol dupa ce luam cateva cadouri. Eu va propun sa incercati si shopping online, alegeti in liniste si va urmariti cumparaturile fara stres suplimentar.

Pentru ca stiti deja ca imi place magazinul Aromedelux.ro, eu va invit sa vedem cam ce gasim frumos aici in aceasta perioada. Mai ales ca au aplicat o reducere suplimentara de 10% pana pe 8 martie la o gramada de parfumuri de la Nina Ricci, Bvlgari, Armani, Versace, Escada si Donna Karan. O sa va dau cateva exemple de reduceri foarte bune:

Bulgari Omnia Green Jade, edt & satin bag, 25 ml, la pretul de 89 de lei

DKNY Be Delicious EDT 30 ml, la pretul de 89 de lei.

Nina Ricci, Mademoiselle Ricci, EDP 30 de ml, 116 lei, cred ca e cam cel ma bun pret pe care l-am vazut pana acum la acest parfum in ultimul an.

Parfumurile la promotie cred ca ne fac cu ochiul mereu, insa cred ca sunteti de acord cu mine ca nu vedeti asemenea oferte de parfumuri in fiecare zi.

Martisoare minunate sa primiti si sa aveti zile parfumate!