#pebarbata sau pe barba mea

Ce bine ca nu am barba!! Si nici mustata. Va dati seama cum as arata eu cu barba? Nu, nu va ganditi, va rog eu.


Cand am inceput sa fiu si eu interesata de machiaj si cosmetice, vedeam la unele fete ca vorbeau de “smuls mustata” sau chiar “barba”, mi se parea odios. Norocoasa sunt si azi ca nu am mustata de smuls si sper nici sa nu am prea curand. Am auzit ca dupa menopauza o sa fac si barba si mustata, dar pana atunci mai este timp.

Bun, hai sa vedem ce inseamna chestia asta cu #pebarbata. Si sa vedem cine ne provoaca sa ne legam de discutii de barba.

În această vară, Philips lansează provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, două modele de aparate de îngrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii găsiţi pe site şi pe Facebook.

Deci barbosi din lumea intreaga, fandositi-va! E moda barbatilor cu barba, cu barba cocheta si ingrijita. 

Dar sa nu ma mai dau in barbi si sa va spun ce inseamna pentru mine sa fiu pe barba mea:

– Sa fiu independenta ca si timp, timpul mi-l organizez cum vrea barba mea. De asta am job home based. Nu e mereu funny cand ma prinde 2 AM cu proiectele la munca, dar este ok, e treaba mea la cat ma trezesc a doua zi, nu ma asteapta nimeni sa semnez condica sau sa ma “cartelez” ( adica sa imi scanez cartela de angajat).
– Sa imi aranjez parul cum am eu chef, nu ma vad cu sefi sau clienti, e asa de bine sa am tot timpul freza pe care o vreau eu si nu codul de conduita al unei companii.
– Sa pierd vremea cu pensulele… o, da, adica sa machiez barbi. Si nu numai barbi, ci chipuri complete ale fetelor care vin sa le machiez. Apropo, barba e uneori greu de machiat, mai ales daca e vorba de o barbie prea pronuntata sau prea mica. Da, barba e treaba serioasa.
– Sa pup barbita puiului meu cand am eu chef. “Mami, dai pup?”..pentru chestia asta merita sa stau si pana la 2 AM calare pe aplicatii pline de barbi, ca na, trebuie sa si muncesc, dar dimineata iau micul dejun cu pufosenia mea mica de aproape 4 ani. Va avea si el curand barba si atunci sa vezi ce barbi imi iau eu de la el.
– Sa imi asum constant ceea ce fac, asta e cel mai misto. Si stiu ca atunci cand gresesc, mi-o iau in barba, dar e barba mea.

Barbosilor, treceti la concursul Philips si nu va mai scarpinati in barba!