Pick N Dazzle, episodul al doilea

Pick N Dazzle de ianuarie nu s-a lasat asteptata, cutiuta vesela a sosit din nou la mine si pentru ca v-am promis ca va tin la curent despre cum evolueaza treburile cu Pick N Dazzle, iata ca va si povestesc putin despre ea la doar cateva zile de la primirea ei.


Noutatile Coty sunt in cutie, asa cum va anuntam din articolul trecut si de data aceasta am facut si un filmulet ca sa va pot povesti mai bine. Stiti cat de mult imi place ideea de beauty box, de serviciu personalizat si nu ma pot limita la doar a scrie un articol despre acest subiect.
Observatie si mea culpa: cand fac filme singura, nu stiu sa pregatesc aparatul, sa focalizez, sunt tufa de Venetia la capitolul tehnica. Ma salveaza insa debitul verbal ( sper!). Promit ca nu mai fac filmele singura si sa pun odata mana sa invat sa focalizez, pacat de aparat. Stiti cum se spune, branza buna in burduf de caine. Cand am vazut cum a iesit, am zis asa: fie astept pana primesc iar ajutor, asta mai insemna niste zile, fie il pun asa pentru ca important este in film mai mult ce spun decat ce va arat. Si mai important, asta e ultima lectie pe care mi-am luat-o si gata, trec la invatat.

De data aceasta am primit o cutie de tip Dazzling Picks ( data trecuta a fost Premium Picks), am avut tot 4 produse full size si continuitate fata de prima cutie, adica nu am primit produse la fel, nici macar din aceeasi categorie de produse sau fara legatura intre ele. Exemplul 1: la capitolul skincare, de la marca  Vita Age-In data trecuta am avut apa micelara, acum am crema de fata. Exemplul 2: la capitolul make-up, data trecuta am avut un tus de ochi Teez, acum am primit un ruj Astor. Concluzia: serviciul este personalizat 100%, cineva chiar se uita la ce imi trimite luna de luna.

Pick N Dazzle ma tine in priza, asta este cert. Si cert este ca daca nu aveam norocul sa primesc cutia, mi-o comandam cu certitudine. Cand vine vorba de un beauty box interesant, cred ca v-ati lamurit, nu ma tin pe loc nici distanta de mii de kilometri.