Guerlain, Les Tendres, Spring2015

Guerlain Les Tendres a venit ca si confirmare ca ne-am dorit atat de mult primavara si renasterea la toate capitolele, cel putin eu asta am simtit in zilele acelea de decembrie cu multe grade minus. Cineva dintre magicienii Guerlain stie sa anticipeze puternic niste lucruri si nu ma mir. Cand am desfacut acum cateva zile Shalimar Parfum Initial si am zis ca asa vreau sa inceapa primavara, am avut alta confirmare ca la pregatirea acestor produse vine si o inspiratie de dincolo de realitatea asta rationala si rece pe care vrem sa o vedem. De cate ori ma pregatesc sa scriu un nou articol despre Guerlain, am impresia ca nu suna bine, ca nu spun ce ar trebui sa spun, tocmai pentru ca aceasta marca are pentru mine mai multa incarcatura de semnificatii decat orice alta marca de cosmetice. Din acest motiv, cand vin noutatile pe mail gata pregatite, mi-e mult mai simplu sa le parcurg si sa selectez din poze si din text ce ar fi interesant si pentru voi.


Colectia Guerlain Les Tendres va sosi in parfumeriile din Romania incepand cu luna februarie 2015, contine 6 produse de machiaj, 3 produse continua legendarul concept Meteorites si toata colectia este gandita sa vezi cat de bland si de suav poate fi un machiaj. Imi place si ideea de “baby skin” care apare chiar in denumirea produsului central al acestei colectii, Meteorites Baby Glow.

Ecrin 4 Couleurs 284 lei

La Laque Couleur 124 lei
Cils D’Enfer Maxi Lash 168 lei
Meteorites Baby Glow 245 lei
Luminozitate magică
 Pigmenți ce reflectă lumina, alcătuiți din praf de diamant, oferă tenului o radianță extraordinară.
 Liniile fine, semnele de oboseală și stres sunt șterse ca prin minune.
Compoziție și textură magică
 Tehnologia perlutelor iluminatoare și corectoare fuzionează perfect cu pielea, iar textura lejera oferă hidratare și confort pe tot parcursul zilei.
Protecție magică
 Pentru o piele perfectă în fiecare zi, Baby Glow vine cu o dublă protecție: SPF 25 și vitamină E ce protejează tenul de radicalii liberi.
Meteorites Compact powder 269 lei
Meteorites Perls de Blush 238 lei
De indata ce va aparea noua colectie in magazine, o sa merg sa le vad si o sa vin si cu primele impresii.