Scandal la The Body Shop

Scandal la The Body Shop, ceva ce nu ar trebui sa acceptam. Un parfum care sfideaza regulile unui parfum, putem trece asta cu vederea? Mosc, scortisoara, piper si tutun. Pare ca o vrajitoare a intrat in magazinele The Body Shop si a lasat acolo sticluta interzisa, intr-o cutie rosie, sfidatoare ca si parfumul. Red Musk, el este scandalul.


Reveniti-va, e o gluma, desi dupa ce veti mirosi parfumul veti intelege ca nu e de gluma cand un parfum scandalos de senzual cu aroma de mosc super intensa iti invadeaza pielea.

Aromele de la The Body Shop ma duc mereu cu gandul catre fructe exotice, flori pe langa zboara pasari colibri, cocktailuri de suc de ananas si mango, arome care te duc cu gandul la o ambianta calda si reconfortanta. Parfumul Red Musk vine ca o mica furtuna si spune STOP valului dulceag de arome si atat de cuminte din orice magazin The Body Shop.

Parfumul pare a fi unisex dupa compozitia care nu are absolut nimic floral. Dar nu as recomanda unui barbat sa poarte acest parfum decat daca vrea un mic apanaj suplimentar de Don Juan.

Daca sunteti intimidate de acest parfum, The Body Shop va asteapta de Craciun cu parfumurile deja stiute in cutii frumoase de cadou. Este doar un pretext ca sa intrati in magazinele The Body Shop si sa faceti cunostinta si cu scandalosul Red Musk. Stiam eu ca va trebuie un pretext, asa ca am selectat cateva alte tentatii parfumate de la The Body Shop.

Gift Mini Japanese Cherry Blossom – 68 de lei

Gift White Musk – 128 de lei

White Musk Gift – 128 de lei

Voyage Collection, 184 de lei

Red Musk poate fi achizitionat in urmatoarele variante:

EDP 100 ml, 283 de lei
EDP 60 ml, 178 de lei
Perfume oil, 30 ml, 98 de lei.