Elizabeth Arden, Untold


Elizabeth Arden este numele unei femei geniale si care a inteles pe deplin ce inseamna industria cosmeticelor acum mai bine de un secol. In al doilea Razboi Mondial, femeile care serveau fortelor armate implicate, purtau cu optimism recentul ruj rosu lansat de Elizabeth Arden, iar peste tot in lume oamenii stiau cateva branduri americane: Coca Cola si Elizabeth Arden. Ea a fost cea care a gandit conceptul de “travel size” pentru produsele cosmetice si pentru asta eu o ador. Inteligenta si cunoasterea in detaliu a dorintelor femeii, cam astea au fost ingredientele de baza care au dat succesul imens al acestui brand. Ea spunea simplu: Frumusetea este dreptul din nastere al fiecarei femei. 

In prezent sunt la a nu stiu cata sticluta de Green Tea, Elizabeth Arden. Nicaieri, la nici un alt brand, nu am gasit interpretarea ideii de ceai verde atat de placuta si transformata intr-un parfum fara anotimp si varsta. Din seria 5th Avenue am consumat de-a lungul anilor vreo 3 sticlute, am avut si varianta de seara a acestui parfum, iar dupa prima mea plimbare pe 5th Avenue in New York pot confirma ca acest parfum inspira perfect femeia newyorkeza, eleganta, coafat lejer, cu o atitudine ce pare atat de relaxata, chiar daca merge cu sandale stilletto si cu o pedichiura impecabila desi afara sunt 3 grade, iar briza taioasa dinspre ocean te congeleaza instant. Ce sa va mai spun despre Beauty sau Provocative Woman, sunt prea multe parfumuri care imi starnesc prea multe amintiri si nu vreau sa scriu un articol prea lung. Elizabeth Arden are pentru mine o istorie lunga si nespusa si iata ca nu se incheie aici.
Untold cred ca este parfumul care vine sa completeze perfect colectia Elizabeth Arden si se adreseaza femeii pe care Elizabeth Arden a incurajat-o mereu sa isi pastreze feminitatea si sa faca in permanenta ceva pentru ea insasi . Parfumul vine cu doua variante – Untold si Untold Absolu.
Calatoria magica a parfumului UNTOLD se deschide cu note
scanteietoare de piper roz si bergamote proaspete, evocand optimismul vibrant
al femeii UNTOLD, iar accentele fructate de para si coacaze negre scot la
iveala latura imprevizibila a personalitatii.
Rafinamentul feminitatii este pus in lumina de petale de
gardenia si iasomie egipteana, aura misterioasa este amplificata de notele de
patchouli si lemn de santal, iar magnetismul senzualitatii devine mai intens cu
fiecare nota de ambra si mosc, care-i fac prezenta de neuitat.

Apa de parfum 100ml – 400ron – pret de raft recomandat
Parfumul se gaseste in magazinele Douglas si Kendra.