Shopping online sau offline?

Cumparam cosmetice online sau din magazinele normale, offline? De unde cumparam mai mult? sunt intrebari care apar in aceasta perioada cand pe zona de beauty comertul online ia proportii. Nu pot sa imi dau seama ce inseamna acum ca si impact, daca magazinele online au un procent semnificativ din piata de cosmetice, insa e cu siguranta o zona care incepe sa afecteze magazinele clasice. Magazinele normale sunt oarecum “fortate” sa isi deschida si magazin online.

Cand am inceput sa cumpar cosmetice online, am stat putin cu teama, o sa vina comanda, daca produsele nu sunt de calitate, daca nu o sa-mi placa si o sa ma chinui mult si bine sa returnez produsele si sa imi primesc banii inapoi. M-am sucit mult, insa dupa atata vreme pot spune ca eu cumpar cosmetice online in proportie de 70% ca si valoare.

Avantaje:
timp!  asta conteaza acum pentru mine enorm, ca pot sa stau acasa, sa ma uit prin aceste magazine online cand si cat doresc;
buget – intotdeauna pe magazinele online apar reduceri la produsele dorite mai repede decat in magazinele normale, doar sa am putina rabdare
varietate – in magazinele online gasesc sortiment variat, produse de care nici nu stiam inainte ca exista
cadouri – cam toate magazinele online mai fac si mici cadouri, ori un discount suplimentar, ori un voucher pentru alt magazin, ori esantioane mai multe decat primesc intr-un magazin normal.

Dezavantaje:
– nu pot pune mana pe acel produs, nu il pot mirosi… insa de multe ori descrierea si informatiile suplimentare de pe site-ul respectiv, mai ales daca are si un blog, ma lamuresc si asupra calitatilor produselor.

Concluzia: sunt o cumparatoare online de cosmetice convinsa! 🙂

Cand am gasit concursul dedicat bloggerilor pe site-ul magazinului online Cosmetice Profesionale Online, nu am fost foarte incantata de ideea in sine, pentru ca sunt multe magazine online care se lauda ca au produse profesionale si nemaivazute si nu e tocmai asa…si ma si gandeam ce sa scriu. Eu nu particip la concursuri decat daca am despre ce scrie si imi place subiectul, am mai spus asta.

Am avut insa surpriza sa gasesc pe acest site produse pe care nu le-am mai gasit nicaieri si care arata clar ca profilul lor este cu adevarat profesional si dedicat celor care fac din beauty o profesie sau o pasiune foarte sustinuta.

exista anestezic pentru epilare!! da!! nu e o gluma, habar nu aveam , glumeam cu cosmeticiana mea ca ce bine ar fi sa existe “epidurala” pentru epilare :))….AICI vedeti detaliile despre acest produs.
– tot la rubrica epilare, epilare corp, am gasit accesorii si kit-uri pe care eu nu le-am mai gasit pana acum si care sunt necesare si utile….eu va invit doar sa cautati aceasta rubrica pe acest magazin online si nu cred ca o sa ma contraziceti prea mult….sau daca da, abea astept.

– cred ca au toate produsele posibile pentru epilare si din acest punct de vedere , cum tot am zis ca ma voi specializa pe acest “serviciu la domiciliu”, voi cerceta toata oferta…chiar am ce cerceta….

Si alt avantaj de a cumpara online: multe magazine se specializeaza oarecum pe niste categorii de produse si stii unde sa cauti cand ai nevoie de ceva anume. Pentru mine acum e clar de unde sa imi iau cosmetice profesionale necesare epilarii, de la :

 Pentru bloggeri: astazi, 10 aprilie, e ultima zi cand puteti participa la acest concurs si va invit sa va grabiti :).