The Body Shop, British Rose, Palette, review

The Body Shop British Rose este o noua colectie care intra sub semnul trandafirului si a rafinamentului englezesc. V-am scris putin despre produsele de ingrijirea corpului aici, acum e vremea sa va spun cat de mult imi place paleta de machiaj British Rose. Cred ca sunt deja 3 saptamani de cand o folosesc aproape zi de zi, mi se potriveste perfect cu stilul meu de machiaj si mai ales cred ca am gasit nuantele de roz si de gri ideale pentru ochii mei.

Paleta British Rose Eye & Cheek contine 6 nuante de farduri de ochi, 2 nuante sunt mate si restul sunt lejer sidefate. Pigmentarea este medie. Sunt si doua nuante de blush care cred ca se potrivesc cam tuturor nuantelor de ten, sunt blush-uri de zi, extrem de placute si de usor de aplicat. Imi place foarte mult nuanta cea mai inchisa, este un fel de bluemarin mai inchis si cu aceasta nuanta pot sa imi subliniez si eu coltul extern al ochilor intr-un mod care sa nu para dramatic Ma cam feresc de negru in ultima perioada, rar gasesc nuante de fard de negru care sa mi se potriveasca.

Caseta patrata, eleganta, neagra, cu poza trandafirului aplicata pe capac, a fost gandita tare bine, imi place si oglinda generoasa.

Un alt aspect care imi place la aceasta paleta este felul cum sunt separate culorile, de obicei paletele sunt gandite pe lungime si fardurile sunt plasate unul langa celalalt.

britishrose-thebodyshop-plaette-beautybarometer-march2016 DSC_0051_022

thebodyshop-britishrose-palette-machiaij-beautybarometer2016

British rose inseamna pentru mine un pic de decadenta de roze, trandafiri cu petale rasfirate, pierdute in textura cosmeticelor, cu un parfum discret si cu nuante diafane. Nu imi plac acei trandafiri perfecti si care par intangibili. Intotdeauna imi placeau in filmele de epoca, cu povesti romantice cu ladies and gentlemen cu tinute victoriene, sa vad acei trandafiri furisati in biletele de amor, printre cestile de ceai sau putin ofiliti din cauza eternei brume londoneze.

victorian couple hand tinted

Paleta se gaseste in magazinele The Body Shop sau pe magazinul online la pretul de 157 de lei. Colectia de machiaj British Rose contine si o noua nuanta de oja si Lip & Chick Stain, un produs ce poate fi folosit pe post de ruj si blush.

Swatch-urile nuantelor de blush:

blushtbs-swatch

Swatch-urile pentru fardurile roz de ochi:

britishrose-swatch-roz-eyeshadow

Swatch-urile pentru nuantele inchise:

swatch-nuanteinchise

Sa le uram celor de la The Body Shop si La multi ani pentru cei 40 de ani minunati de reinventare  frumusetii!