Trandafirul negru Sisley

Sisley a descoperit ca misterul frumusetii se ascunde in flori magice, in petale catifelate care ating toate simturile si ca trandafirul negru aduce un ingredient inca nedeslusit care te face sa speri la o reintinerire miraculoasa a tenului.

Sisley ne-a incantat pana acum cu un produs iconic, Masca crema cu extract de trandafir negru. Acest produs este apreciat si descoperit cu uimire de beauty editori din intreaga lume. Specialistii si editorii revistelor celebre precum Vogue sau Elle l-au si clasat in zona produselor extraordinare si pe care trebuie sa le incerci macar o data in viata.

Continuarea a venit natural: uleiul facial cu extract de trandafir negru – Huile precieuse a la rose noire, produsul care va transforma complet perceptia asupra unui ulei facial.

Uleiul facial Black Rose promite 3 faze in ingrijire: pregateste tenul, hraneste tenul si ii asigura ingrijire anti-aging sustinuta. Peste toate aceste 3 etape, apogeul senzorial este asigurat de ingredientele pretioase din petalele trandafirilor negri.

– faza pregatitoare este asigurata de acizii grasi si de Omega 3 ( extrase din pruna si camelina), aceste substante pregatesc fluidele din membranele celulare imbunatatindu-le activitatea. Celulele sunt astfel pregatite sa primeasca restul substantelor binefacatoare.
– faza de hranire este sustinuta de extractul din ulei de masline care impreuna cu uleiurile de pruna si camelina refac filmul hidro-lipidic al tenului .
– faza de ingrijire anti-aging este sustinuta de extractul de Padina pavonica, o alga bruna care se gaseste in Marea Mediterana sau in Oceanul Atlantic. Extractul acesta are capacitatea de a ajunge in derm, stratul al doilea al pielii. In plus, tocoferolul natural si extractul de avocado elimina stresul oxidativ de la nivel celular si regenereaza tenul.

Nivelul maxim senzorial este asigurat de extractul de trandafir negru si uleiurile esentiale de trandafir bulgaresc si magnolie. Trandafirul negru asigura tenului un aspect matasos unic, practic pielea se transforma, se tonifica si se calmeaza total.

Rezultatul este extraordinar de bun, dupa 4 saptamani de folosire, un ten matur al unei persoane de 50 ani are imbunatatiri vizibile. Pozele de mai jos sus extrase din studiul facut de Sisley pe voluntari.

Produsul se va gasi in curand si in Romania, in parfumeriile Sephora, partener exclusiv Sisley in Romania.

Ce va promite acest ulei facial de exceptie?

Astept sa vad acest produs in magazinele noastre si sa il testez.