VIDEO, top fonduri de ten preferate

Pentru ca Lorena , Mademoiselle Lorraine, m-a incurajat intens si constant sa ma tin de Youtube, astazi am facut o noua colaborare cu ea, am ales sa vorbim despre fondurile de ten preferate si sa facem un top 3. Pana la urma la mine in top 3 au intrat 4 fonduri de ten si veti vedea in clip de ce.

Cele 4 fonduri de ten alese de mine sunt:

Kiko Liquid Skin, fond de ten primit chiar de la Lorena in prima noastra colaborare, care a fost un swap. Este usor, hidratant contine si resveratrol, vitamina C, acid hiauluronic. Este un fond de ten hidratant, fara parabeni, fara parfum, se aplica usor cu degetele sau cu buretel usor umezit. Disponibil doar online, 19 euro.

Guerlain Tenue de Perfection isi merita numele, este un fond de ten ideal pentru mine atunci cand afara temperaturile trec de 30 de grade si eu ma plimb intre caldura de afara si aerul conditionat din interior. Este un fond de ten rezistent, hidratant in acelasi timp si face o priza foarte buna cu tenul meu. Disponibil in parfumerii, pret in jur de 60 de euro sau 300 de lei.

Oriflame Giordani Gold Invisible Touch este un fond de ten cremos, hidratant, foarte placut si intr-adevar invizibil. Se aplica foarte usor si il port cu drag pe orice vreme. Disponibil pe site Oriflame, pret 60 de lei.

Max Factor Ageless Elixir este un fond de ten dedicat persoanelor care au deja riduri si linii fine. Fondul de ten este cremos, iar nuanta 50 Natural este o copie fidela a nuantei tenului meu. Cand il aplic pe ten mereu raman socata de cum se potriveste culoarea, nici nu apuc sa il blenduiesc si el se identifica cu nuanta mea. Disponibil in parfumerii si magazine online, pret aproximativ 65 de lei, depinde de magazin.

Lorena are 3 alegeri foarte interesante si aici puteti vedea si filmul ei:

Voi ce fonduri de ten preferati?