Vreau sa intru la Scoala de beauty blogging by l'Oreal

De ce? Pentru ca merit :). Si pentru ca e prima data cand blogurile de beauty sunt luate in vizor de un brand ca si l’Oreal. Sa faci blogging pe beauty inseamna maxim de subiectivism, de emotional, reactie chimica, placere si parfum. Scriu despre beauty de cand m-am lansat prima data pe plaiuri de blogger si primele mele articole se regaseau pe Ladybook, un blog de incercare, nu stiam ce va urma. Am scris despre cat de des trebuie sa te speli pe cap, despre cosmeticele pentru barbati, despre demachiere si despre cum ne facem bugetul de shopping pentru cosmetice. Dupa perioada asta, m-am hotarat sa imi strang tot ce scriam pe www.anamariatatucu.com , un blog ce imi poarta numele si spune tot despre ce sunt eu si in ce cred. Totusi simteam ca pentru beauty trebuie sa fac loc mai mult si asa a aparut BeautyBarometer, la care am putin ajutor de la altcineva care mai scrie cate un articol, insa e un blog cu care am vise mari. Vreau ca din acest blog sa afli ceva ce poate nu iti spune un site specializat ci cam ce ti-ar spune o prietena buna. O prietena buna ti-ar spune ca o crema miroase mai bine decat alta, ca are un capac care se inchide rau, ca trebuie sa faci un efort sa iti iei un antirid bun, mai ales daca ai trecut de 30 de ani. La fel aici vorbesc si despre esantioane, pentru ca multe dintre noi folosesc si asa ceva si vor sa stie daca dintr-un esantion le ajunge pentru o aplicare. Blogul meu se pare ca ar fi prea tinerel sa intre in aceasta competitie, insa el e produsul unui efort lung….i-am gasit greu numele si am gasit greu acest concept, dupa ce am scris atatea povesti pe Ladybook nu mai stiam cum ar trebui sa fie un blog scris de mine despre beauty.
Mi-am cumparat special o cutie in care mi-am facut un mic “depozit” de make-up artist, cu pensule, buretei de fond de ten, diverse aplicatoare, niste farduri…inca il tin nefolosit si vreau sa  testez curand tot ce am acolo…ma gandesc cum ar fi sa fac asta dupa ce voi asculta macar 2 sfaturi de la Alexandru Abagiu…
Imi aduc aminte de primul mascara l’Oreal. L-am cumparat acum vreo 10 ani … l-am tinut mult sa il am acolo sa il vad in trusa mea, chiar daca isi iesise din termen, avea rol decorativ. L-am aruncat acum cativa ani. Acum imi pare rau, cred ca avea deja valoare de vintage item.