Your Beauty Architect – Flormar

Am auzit foarte multe lucruri bune despre cosmeticele Flormar, de obicei din blogosfera de beauty am cules numai informatii pozitive despre produsele de machiaj in special.  Am si avut un dermatograf si un ruj Flormar care mi s-au parut de foarte buna calitate raportat la pretul lor si de curand am aflat ca Flormar are si o gama de skincare.

Mi-a placut mesajul acestei game, aceea de a gandi pielea din perspectiva unui arhitect. Adevarul este ca tenul nostru, cu cele 3 straturi, chiar inseamna o arhitectura aparte ce trebuie mentinuta si reconstruita cu grija.

Hai sa vedem ce informatii am primit despre aceasta gama.Nu am testat-o inca, dar promit ca atunci cand ajung la un stand Flormar, sa analizez putin produsele mai de aproape.

Si pentru ca vara asta Flormar doreste sa-si rasfete clientii cu izvorul nesecat de tinerete la care cu totii tanjim, a creat „Your Beauty Arhitect” – o formula inovatoare ce  ofera fermitate si combate semnele trecerii timpului. Your Beauty Arhitect este o gama inovatoare Flormar si completa cu proprietati echilibrate. Aceasta cuprinde crema hidratanta pentru tenul uscat, sensibil si mixt, crema antirid de zi, de noapte si pentru ochi, ser pentru ochi, lapte demachiant, lotiune tonica si gel de curatare 3 in 1. Gama Beauty Architect are grija de arhitectura tenului, tinand cont de tipul si problemele acestuia.
Produsele Flormar au la baza extracte naturale, nu sunt testate pe animale si sunt create cu grija pentru satisfacerea chiar si celui mai pretentios client. Calitatea Flormar se extinde dincolo de atentia cu care sunt create produsele, astfel ca in fiecare punct de lucru, Flormar pune la dispozitie un make-up artist si un beauty adviser pentru a sfatui  fiecare clienta si pentru a o indruma catre un make-up perfect. Clientii Flormar sunt rasfatati cu game noi, promotii saptamanale, cadouri de fidelizare si sesiuni gratuite de make-up.
Pentru a fi la curent cu noutatile Flormar, accesati http://flormarcosmetics.ro/ 
Si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FlormarCosmeticsRomania.