O vitamina pe zi, un zambet in plus – Together de la Organicbaby.ro

Eu am prins acele vremuri cand copiii luau Multivita si 9Vita, nu stiu daca voi va amintiti acele vitamine chinezeti teribile. Praful alb de multivita il amestecam cu apa si pastilutele rosii de 9Vita le inghiteam cu placere, erau si dulci. Gaseam greu calciu efervescent si imi placea sa beau, ziceam ca este suc. Vremurile au trecut si astazi sunt foarte constienta ca toate aceste vitamine sintetice nu au nici un aport pentru corp, un mare dietetician spunea ca doar ne asiguram o urina mai scumpa inghitind zilnic vitamine. Acesta este adevarul, vitaminele artificiale nu sunt folosite de catre corp si sunt eliminate de corp cat mai repede. Ba chiar mai dam de lucru in plus rinichilor.


Avem insa bafta sa gasim si suplimente alimentare care vin in ajutorul nostru si eu am incredere in marca Together ale carei produse le gasiti in magazinul online Organicbaby.ro.

Am primit la testat suplimentele cu Omega 3, 100% vegane, si pe cele cu multivitamine si minerale. Pe cel cu multivitamine mi-l pun in sucul de fructe de dimineata.

Hai sa va povestesc un pic despre aceasta gama de vitamine. In primul rand, exista mari diferente intre clasicele vitamine si ceea ce contin aceste produse.

Capsulele sunt doar din celuloza vegetala si despre continut iata ce spun producatorii:

“Nu vom adauga niciodata ingrediente artificiale sau inutile. Ne place simplu si natural, de aceea etichetele noastre au o lista mica si curata de ingrediente, fara ingrediente artificiale sau suspicioase. Asta inseamna fara lianti, ingrediente de umplutura, agenti de glazurare sau alti aditivi. Tot ce puteti gasi in capsulele noastre sunt doze optime de vitamine si minerale pe baza de alimente. Chiar nu intelegem de ce nu toate suplimentele de pe piata sunt facute astfel !”

Este interesant cum ei reusesc sa obtina vitaminele concentrate din alimente:

“Procesul prin care produsele Together sunt create se bazeaza pe descoperirile stiintifice ale castigatorului premiului Nobel Albert Szent-Gyorgyi, care a izolat pentru prima data acidul ascorbic de vitamina C. Apoi, a descoperit ca Vitamina C este mai eficienta cand are o puritate intre sursa alimentara si 100% acid ascorbic. “

Va recomand cu drag aceste suplimente, inclusiv gustul lor este diferit fata de ce gasim in farmacii. Eu desfac orice pastila daca pot si o mestec, nu prea pot inghiti pastile, si in felul acesta ma lamuresc si despre cat de elaborata este sau nu.