Cele mai bune idei de cadouri de Paste

Daca ati ridicat ca si mine din sprancene ca vine alt articol de cumparaturi, o sa va anunt ca nu e vorba de asta. Sigur ca oricand ne face bine un parfum sau o crema, insa daca facem un pic un pas in spate si gandim mai limpede, realizam ca avem alte prioritati.

  1. Ia-ti cateva ore pentru tine. Chit ca stai si nu faci nimic. Ca desenezi cu degetul in aer vise sau flori, ia-ti timp pentru tine. Citeste ceva, cat de putin, chiar si doua pagini dintr-o carte.
  2. Suna oamenii care chiar conteaza pentru tine, deci nu sms sau mesaj pe Facebook si acel telefon clasic cu ,,Buna, doar am vrut sa vad ce mai faci”. Fireste daca stii ca aceste persoane au un program plin, copii mici, probleme personale, lasa-le un mesaj pe Whatsapp sau sms.
  3. Mananca ceva simplu si bun. Paine proaspata cu unt. Mamaliga cu branza. Un mar. Un cartof copt. Savureaza fiecare inghititura.
  4. Fa o fapta buna. Nu neaparat cu donatii si lucruri care sa fie complicate. Sigur ai in familie pe cineva care ar aprecia un cozonac, o paine sau chiar un sapun lichid.
  5. Multumeste-i casierei de la supermarket si ureaza-i un Paste fericit uitandu-te in ochii ei cu bunatate, ochii transmit multe.
  6. Daca iti raman resturi de mancare ce inca pot fi consumate, pune-le in niste pungi curate si lasa-le in locurile pe unde stii ca trec oamenii strazii. Scrie eventual pe ele cu o carioca Mancare buna. Din pacate, sunt multi oameni ai strazii ce au ajuns asa intr-un context complet nedrept, nu au curajul sa ceara, au reusit sa scape de mafia cersetorilor si totusi vor sa supravietuiasca.
  7. Nu-ti mai cumpara nici o haina noua luna asta, doar daca chiar ai ramas in pana de ceva. De Paste se zice sa te innoiesti, dar poate mai bine pune acei bani deoparte. Sigur va veni un moment mai bun sa ii folosesti.

Cam atat, sunt sigura ca voi aveti mai multe idei si m-as bucura sa le lasati in comentarii.