2 premii pentru 2 minute alaturi de mine la Digital Divas

Pentru ca m-am laudat ca pe 21 iunie particip la Digital Divas, m-am gandit sa va ofer posibilitatea sa castigati si niste premii dragute si sa stati  2 minute ( sau mai multe) cu mine intr-una din pauzele de la acest eveniment…pentru ca acolo voi preda premiile.

Asadar acest concurs se adreseaza numai celor din Bucuresti si care vineri, 21 iunie, vor putea sa ajunga pana la locul unde se va intampla Digital Divas, in oricare din pauzele mentionate in program. Toate detaliile le gasiti pe site-ul evenimentului Digital Divas 2013. 

Am doua premii, doua seturi de cosmetice:

Primul premiu – Blue contine un produs foarte nou, In Shower Body Lotion de la Nivea , o crema anticelulita de la Collistar format travel si o crema pentru indepartarea cuticulelor de la Avon. Este  un premiu potrivit daca iti place sa iti ingrijesti corpul in mod deosebit si vrei sa incerci produse inovatoare.

 Al doilea premiu – Pink contine un balsam de par Henna Plus format travel, un fixativ de par WellaFlex tot format travel, un demachiant bifazic Sephora format travel, o apa micelara Avene format travel, un ruj full size Avon Hot Pink, un fard de ochi full size Essence si o mostra de parfum Laura Biagiotti Rose. Premiul este perfect pentru cine urmeaza sa calatoreasca in aceasta vara.

Fiecare din cele doua castigatoare va primi si cate un tricou branduit BeautyBarometer realizat de Nine To Six Advertising. 

 Poti castiga unul din cele doua premii postand un comentariu la acest articol care sa contina:
– numele cu care ai dat like paginii de Facebook BeautyBarometer;
– link-ul de share al acestui concurs;
– sa imi spui ce premiu preferi din cele doua si de ce;
Voi alege castigatoare pe fetele care ma vor convinge prin ceea ce au scris si prin felul in care au scris. Imi va fi foarte greu, stiti de acum, dar sper sa pot face intr-o zi un eveniment sa va invit pe toate si sa vorbim o zi intreaga despre frumusete.

Voi alege pe cele doua castigatoare pe 20 iunie seara si vom stabili atunci toate detaliile predarii premiilor :).