Summer BeautyMix For Him – concurs

Inca un Summer BeautyMix, ce ziceti? a picat bine sau nu?

Si de data aceasta ii invit pe domni sa participe, ii fortam sa lase putin jocurile, filmele de pe Vplay, laptopul cu rapoarte de la birou, bricolajul prin casa si macar cateva minute ii rugam sa citeasca acest articol. Premiul este mai mult decat substantial, valoarea lui depaseste 500 de lei si nu e relevanta doar valoarea in bani, ci valoarea produselor in sine.

Premiul consta in produse de la DS Laboratories, un set sampon si balsam Revita dedicate domnilor care au tendinta spre caderea parului si o crema Keramen, un inhibator de pilozitate, care face minuni pentru tenul cu tendinta de iritare de la barbieritul zilnic sau chiar eplat , fiind un produs indicat celor care au o pilozitate excesiva pe corp si care sunt nevoiti sa se barbiereasca si sa se epileze foarte des. Sunt produse care nu sunt foarte mediatizate pentru ca le recomanda calitatea lor si sunt folosite si de persoane publice importante care sunt obligate sa aibe un aspect fizic cat mai ingrijit. Produsele pot fi folosite si de catre femei. Aceste produse vin direct din partea sponsorului principal al acestui concurs, DS Laboratories Romania.

In plus, in premiu mai avem:
2 geluri de dus Valentino, format de calatorie, 50 ml fiecare, numai bune de luat in valiza sau rucscac la mare sau la munte;
1 balsam after-shave de la Avon;
o crema dezodorizanta pentru picioare de la Avon.

Cum sa le castigi? simplu: posteaza pe pagina de Facebook BeautyBarometer o poza cu toate cosmeticele pe care le ai in acest moment, spune cateva cuvinte despre tine si despre poza intr-un comentariu la poza si invita lumea sa comenteze aceasta poza, sa te laude, sa te ironizeze, sa faceti misto sau tocmai sa spuneti cat de bine isi face treaba un produs cosmetic. Nu conteaza cantitatea, ci calitatea, va castiga cine provoaca cele mai funny sau mai simpatice discutii pe tema cosmeticelor pentru barbati, apreciem si bancuri pe aceasta tema orice. Deci liber la discutii pe tema pozei postate de tine… vom vedea si cat de priceput esti la facut poze :). Nu tinem cont de like, share si alte chestii de genul asta ….decat daca ajunge BeautyBarometer din cauza pozei tale la 10.000 de like-uri :)).

Juriul care va hotari cine este cel mai funny si cel mai creativ participant:

Sorin Chiriac – cel care se ocupa de DS Laboratories in Romania si care mi-a raspuns si la cateva intrebari despre el AICI.
Emil Dragota –  blogger la Gadget.ro Mi-a raspuns si el candva la un interviu, vedeti detalii AICI.
Consuela Dumitrache – blogger la Beauty By Coco si care are un super concurs cu un parfum barbatesc…mai puteti participa pana pe 18 iulie.
– …bineinteles eu, Ana Maria Tatucu, blogger la BeautyBarometer.

Avem un juriu echilibrat si care abea asteapta sa vada cu ce poze traznite sau foarte artistice veti veni si ce discutii se vor isca in jurul lor .

Concursul este activ pana pe data de 30 iunie, ne mobilizam sa alegem pe 1 iulie cel mai bun participant si cel tarziu pe 3 iulie anuntam cine va primi tot setul de cosmetice. Voi trimite premiul prin curier rapid.

Intrebari sau sugestii ? comentati aici la articol sau pe Facebook.

BAFTA!

Nota bene: castigatorul va trebuie sa ne faca la o luna dupa primirea premiului un scurt rezumat, sa ne spuna ce a facut cu cosmeticele primite si daca ii sunt cu adevarat de folos :).