Apivita, Bee Radiant, Hippocrates si o viziune holistica despre skin care

Apivita si Hippocrates au foarte multe lucruri in comun. Despre Hippocrates nu cred ca mai trebuie sa va spun ca este parintele medicinii si cel care a inteles ca medicina trebuie sa vada omul complet, holistic, si nu fragmentat. Adica gen daca ma doare capul iau o pastila si gata. Este cel si care a documentat stiintific, asa cum se putea face acum mii de ani, ca tot ceea ce mananca un om, ce aer respira si ce apa bea are impact asupra sanatatii sale.

Apivita ca si companie duce mai departe crezul lui Hippocrates. Eu visez sa ajung in gradina botanica Hippocrates de care compania Apivita are grija sa ramana asa cum poate Hippocrates insusi ar fi facut-o. Iar Apivita nu face doar atat, are programe intregi de educare ale tinerilor si ale consumatorilor in asa fel incat sa ii ajute sa isi descopere singuri surse de vindecare si de sanatate continua.

M-am bucurat asa mult sa o revad pe Eleni Nikolara, director de marketing Apivita, divizia de produse pentru ten, pentru ca are mereu un fel aparte de a povesti despre produsele Apivita si ea insasi este o dovada vie ca ceea ce spune, asa si este. Eleni are mereu un ten minunat, se machiaza extrem de putin si are mereu o stralucire pe care eu nu mi-o pot explica rational.

Eleni si echipa Apivita ne-au adus vesti bune: gama Bee Radiant.
Din nou am aflat ca in cremele Apivita nu se foloseste apa, ci infuzie de plante, iar in gama Bee Radiant avem infuzie de trandafiri. Bine de stiut, toate companiile din lume folosesc apa ca si prim ingredient pentru cremele de fata. Apivita pana si la acest capitol mai aduce ceva bun pentru starea de bine.

Pe langa calitatile extraordinare pe care le are aceasta gama pentru ten, eu va spun ce am facut cu crema de fata. Am uneori stari nu foarte placute din cauza fumului de tigara din locurile publice sau din cauza poluarii excesive din Bucuresti. Cat am stat la evenimentul de lansare al gamei Apivita Bee Radiant, fumul de tigara din locul respectiv m-a cam dezechilibrat si atunci am folosit cateva tehnici banale de presopunctura pentru maini si am folosit crema de fata Bee Radiant sa ca pot accentua efectul automasajului. Si pot sa ii dau nota 10. Extractele de grapefruit si mandarina au functionat, iar eu am inceput sa respir ceva mai bine.

Va las si cu informatiile oficiale, mai am ceva vesti bune, mastile Apivita se vor gasi si in format mai mic, deci mai accesibil si ca buget. Bineinteles toate produsele Apivita in Romania se gasesc in exclusivitate in farmaciile Sensiblu.

Gama BEE
RADIANT include 3 produse, disponibile în
farmaciile Sensiblu:
·        
Crema iluminatoare
anti-îmbătrânire cu textura lejeră (154.99 lei)
·        
Crema iluminatoare
anti-îmbătrânire cu textura bogată (154.99 lei)
·        
Crema iluminatoare
anti-îmbătrânire pentru conturul ochilor (141.99 lei)

Voua ce produse Apivita va plac?
Ce stiti despre Hippocrates?