BLOG SHOP – Bigudiuri electrice Remington

Cu aceasta ocazie lansez si BLOG SHOP, o eticheta sub care vor aparea articole cu produse pe care doresc sa le vand.

Acum este cazul bigudiurilor electrice de la Remington pe care le-am folosit cam de 7 ori, insa cu siguranta pe urmatorii 2-3 ani nu le mai pot folosi. Baietelul meu daca ma vede cu asa ceva in cap, vrea sa le ia si sa se joace, mai mult efort fac sa le ascund de el, asa ca….gata, la vanzare cu ele. Investitia am facut-o inainte sa raman insarcinata si ma gandeam ca o sa le folosesc cu mare spor. Sunt ele bune si eficiente, insa nu pentru o mami cu baietel de  2 ani si care vede in orice accesoriu de beauty o noua jucarie. Si mai ales in aceste bigudiuri simpatice, verzi si care se pot baga si in priza.

Ele se gasesc la vanzare cu preturi intre 170-200 de lei, eu le vand cu 100 de lei.

In Bucuresti pot face livrarea personal, in provincie o voi face cu un curier special ca sa nu am surprize cu posta romana, costul transportului fiind suportat de cine doreste cutia. Firma de curierat as prefera sa fie FanCurier , insa daca cumparatorul doreste alta companie, este ok, conditia e sa vina sa imi ridice coletul de acasa si sa il livreze tot acasa la cel care il asteapta.

Plata se face direct la livrare daca livrarea e pentru Bucuresti, daca nu, in avans prin transfer bancar, detalii pe care le vom discuta separat.

Livrarea se poate face si prin curier pentru Bucuresti, mai ales daca nu gasim un punct de intalnire convenabil.

Se folosesc foarte simplu:
– se lasa in priza cam 4-5 minute
– se lasa apoi cutia inchisa 1 min
– se deschide cutia si se monteaza bigudiurile, sunt 20 , de diverse marimi, cele mici pentru partea din fata, cele mai mari, pentru ceafa.
– se lasa minim 20 de min, insa eu le-am tinut o data si 10 minute si am avut un efect natural de volum mai spre ondulat.
-parul trebuie sa fie uscat inainte, nu neaparat dat cu spuma
– am folosit bigudiurile cu efect bun si pe par spalat cu o zi inainte, dar lasat fara produse de styling, adica m-am spalat seara si a doua zi dimineata am montat bigudiurile.

Astept intrebari pe anamariatatucu@yahoo.com .