Collistar, la bellezza italiana

Cand am vazut aceasta imagine din campania publicitara Collistar, mi-a placut atat de mult incat am vrut sa vad in detaliu toate produsele.
Imi place aspectul radios, blush-ul subtil si conturarea impecabila a ochilor pe care noua colectie de machiaj Collistar le transmite.

Fiecare produs simbolizeaza un star cinematografic italian si intreaga colectie este o declaratie de dragoste pentru Italia si pentru frumusetea femeilor din Italia. Collistar readuce acea frumusete clasica, dar romantica si temperamentala a actritelor italience.

Am ales ca si preferatele mele, pudra multifunctionala Margareth, noua nuanta de blush Pink Giulietta care se potriveste oricarui ten si liner-ul Claudia black. Cu aceste 3 produse iti poti crea un look diafan si intens, ochii sunt bine conturati, iar tenul este perfect si radios.

In noua colectie intalniti si un set de produse dedicate sprancenelor si chiar sunt ceva aparte, nu am prea mai vazut kit-uri pentru machiajul sprancenelor atat de bine gandite.

Colectia are si mai multe produse, mascara, rujuri, oje si farduri de ochi, va recomand sa mergeti sa le vedeti in parfumerii pentru ca asta voi face si eu. Rujurile arata delizioso, asa e?