Olay – cremele bronzante graduale – 1 monthTest

 

Din mai anul acesta sunt in cautare de un autobronzant gradual, sa nu miroasa puternic si sa ma asigure ca ma colorez frumos. Am tot folosit un hidratant de corp gradual de la Lancome, il tot caut insa de la inceputul anului si nu il mai gasesc. Pe Strawberrynet.com l-am cumparat de doua ori la un pret de aproximativ 60-70 de lei, fata de 120 cat e in orice magazin gen Sephora , Douglas sau Marionnaud.

Si intr-o zi ma uit la emisiunea aceea How to look good naked si povestea Gok de aceasta gama de la Olay si a facut si un blind test si fetele din UK au preferat acest produs fata de unul de top. Crema de corp Everyday Sunshine de la Olay e vreo 7 lire ( 45 lei) si cea de fata din acelasi set vreo 8 ( 60 lei) , depinde daca la gasiti pe Amazon sau pe alt magazin online, oricum preturile pe acolo se invart. Eu le-am comandat prin AndreiBabyfashion la care fac comenzi nu numai de cosmetice de mai mult de un an de zile. Fac chestia asta cand nu gasesc pe Strawberry ce imi doresc si nici in surse de prin Bucuresti. Inca refuz sa cheltui averi ducandu-ma la parfumeriile enumerate si mai sus. Mai fac si ei reduceri, insa nesemnificative si nu la o gama foarte mare.

Cremele au sosit prin iunie si de atunci le tot folosesc, acusi se face o luna si sunt super multumita . Avand o piele alba alba, mi-am luat versiunea Light si ma dau cu cremele astea o data la 2 zile. Deja nu mai arat ca un iaurt inghetat si impaiat, am si eu o culoare a pielii simpatica. Pe fata pot aplica acum si pudre autobronzante fara sa se vada diferente de alea de clown. Sunt ok la miros, se simte o chestie fina de tot, insa familia mea care ma simtea cand ma dadeam cu cremele graduale de la Nivea, Johnson sau Gerocossen, acum nu mai zice nimic. Deci e bine. Le recomand cu nota Excellent pentru oricine are o piele alba, greu de bronzat si care vrea sa arate ok vara.