OOTD Forest Look sau fata din padure

Intotdeauna mi-au placut printurile sau hainele cu ceva legatura cu zona de frunzis, verde, padure, vegetatie. Ceva cu care sa ma camuflez oarecum intr-un peisaj cat mai natural posibil. Am multe tricouri kaki sau verzi.

La capitolul rochii nu eram foarte dotata. Nu am fost niciodata acea fata cu multe rochii. Cum nu am fost vreodata nici fata din padure. Sunt nascuta, crescuta si imbatranita la oras, ca sa spun asa. Rochii intotdeauna am avut maxim 3-4 in garderoba. Rochia petrecuta cu care apar in poze imi place pentru ca se imbraca usor, nu se sifoneaza si se adapteaza la multe situatii. Purtata cu balerini, devine practica si pentru o plimbare in natura. Cu tocuri sunt sigura ca ar arata bine pentru o iesire in oras sau la un eveniment, mai ales dupa pandemie.

Redundanta nonfashionismului meu poate fi deranjanta, insa eu raman la acele principii de baza: sa imi cumpar haine pe care chiar le port si in care ma simt bine. Imi place sa cumpar haine pe care le port de multe ori si care nu hiberneaza pe umerase. In ultimii 2-3 ani rochiile de la se plimba des de pe umeras, pe mine si apoi in masina de spalat. Si circuitul se repeta. Iar eu sunt adepta curatarii acasa a hainelor, e greu uneori la sacouri si la rochii, cu toate acestea gasesc solutii sa nu le duc la curatatorie.

Pe langa aceasta rochie, eternii balerini adaptati la vara, cu perforatii ca o mica dantela, si un rucsac. Mie rucsacul in ultimii ani imi este mai la indemana decat clasica poseta de dus pe umar. E si mai sanatos ca greutatea sa se echilibreze pe ambii umeri.  Iar surpriza a fost ca aspectul lui sa fie mult mai elegant decat am vazut pe site. Textura e usor irizata, impletitura nu arata ieftin, chiar am fost impresionata in bine, este al doilea rucscac pe care il am de la Bonprix.

Acesta a fost forest look-ul meu. I-am gasit acest sablon de sintetizare.

Mai multe poze si mai putine cuvinte Imbracati-va sa va simtiti bine si sa va puteti dezbraca usor cand va doriti.