Sapte pacate in Beauty Blogging, workshop la Sevensins.ro

Saptamana aceasta a debutat in forta, am sustinut un nou workshop pentru beauty bloggeri, iar gazda evenimentului a fost Sevensins.ro, un showroom incitant. Le-am invitat pe fete intr-un cadru atipic, stiam ca vor fi mai tentate sa studieze oferta de costume de baie, dar m-am mobilizat si am reusit sa le tin 2 ore in priza. Am numit workshop-ul Sapte Pacate in Beauty Blogging pentru ca am vrut sa insist pe ce greseli facem ca si bloggeri de beauty. Fetele au avut la dispozitie si o ora sa puna intrebari, sa isi clarifice anumite lucruri si sa impartaseasca idei.

Bineinteles ca s-a discutat despre machiaj, epilare, shopping, pentru ca eram prea multe pasionate de cosmetice la un loc ca sa vorbim strict de blogging. Totodata ne-a furat putin si peisajul si am vorbit si despre costumele de baie expuse. Am avut si o surpriza placuta, Oana de la Happy Nails a sosit cu o manichiura perfecta si in acord cu oferta Sevensins.ro. Si chiar va invit sa faceti o vizita acestui magazin, showroom-ul foarte placut se afla pe Str. Orzari nr.3 in Bucuresti, iar echipa de acolo cunoaste foarte bine capriciile si dorintele unei femei aunci cand trebuie sa cumpere un costum de baie sau un set de lenjerie.

sevensins-workshopbeautybarometer-mai2016 (6) sevensins-workshopbeautybarometer-mai2016 (7) sevensins-workshopbeautybarometer-mai2016 (8)

Participantele si-au castigat locul la acest workshop in urma unui concurs, gasiti aici articolele pe care le-au scris special pentru acest concurs. Au avut ca si tema sa scrie pe tema greselilor pe care le facem in materie de cosmetice si nu numai atunci cand ne pregatim de vara. Articolele lor contin multe recomandari bune, asa ca va invit sa le cititi.

sevensins-workshopbeautybarometer-mai2016 (1)

Partenerii evenimentului au fost Farmec, Ivatherm si Vok, din partea lor toate invitatele mele au primit cateva surprize. Le multumesc pentru sustinere, mai ales ca au fost parteneri la multe evenimente din seria #beautybarometerevents.

workshop-beautybarometer-ggodiesbag-ivatherm-farmec-vok-softcup

sevensins-costumedebaie