Sephora Spring 2017 Unboxing

Sephora Spring 2017 Unboxing, un nou clip pe Youtube. De foarte multe cuvinte nu prea mai este nevoie, decat sa va spun ca noutatile deja sunt in parfumeriile Sephora si le gasiti si online.

Top 3 lucruri Sephora Spring 2017 care mi-au atras atentia si pe care le voi si folosi in perioada urmatoare:

  • gama de curatare Sephora pe baza de carbune, Charcoal, apa micelara, gel de curatare si servetele;
  • Sephora Sun Disk, care arata incredibil de bine si miroase ca o pudra de high end;
  • Sephora Mascara Cinescope, am urmarit ceva rveiw-uri pe bloguri din UK si Franta si parea ca ar fi un produs star al noutatilor de machiaj de la Sephora din acest an.

sephora-spring2017-beautybarometer-6

Ca sa radeti: pisica mea Panda a fost cea care a grabit acest unboxing. Cand am primit cutia, acum 2-3 zile, a fost pur si simplu energizata maxim, a dorit sa stea in cutie, sa isi bage nasucul peste tot si sa isi incerce gherutele pe produse. Seara asiguram bine cutia ca sa nu o gasesc dimineata atacata, era evident ca in weekend trebuia sa inchei actiunea unboxing. Acum, mai in gluma, mai in serios, ii spun Sephora cat, Sephorica etc., diverse porecle pornind de la Sephora.

 

Sephora Spring 2017 se anunta o colectie cu multe produse interesante, accesibile. Produsele de curatare mi se par o idee foarte buna, sunt accesibile ca si pret, undeva sub 30 de lei costa fiecare produs. Atat cat am putut mirosi si cerceta etichetele cu ingrediente, mi se par si prietenoase cu tenul. In plus sunt atatea variante, creme de curatare, apa micelara, lapte micelar, cam tot ce si-ar putea dori cineva care adora ritualul de ingrijire si curatare. Da, aici ma includ pe mine. Partea asta de curatare si ingrijire a tenului imi place cel mai mult din tot ce inseamna acest univers al cosmeticelor, biensur, dupa parfumuri.

Vizionare placuta!