Skincode da dreptul la replica tenului tauLaboratoarele Skincode au
lansat in luna mai inovatia pentru mentinerea fermitatii si tineretii pielii
din zona gatului si a decolteului. In atmosfera rafinata a noii farmacii Help
Net Concept Store din Promenada Mall, Printul
Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elvetia,
ne-a impartasit secretele
pielii mereu frumoase si tinere. El ne-a spus ca daca pielea unei femei ar putea cere un anume produs, acel produs ar fi formulat dupa principiile aplicate gamei Skincode.
Skincode se alatura unei familii de cosmetice care nu mai are nevoie de prezentare – La Prairie si Swissline – marci care au demonstrat pe tot mapamondul ca pot aduce acea magie necesara unui ten care vrea sa ramana tanar si frumos. Privindu-l pe printul Niclas Massalsky mi-am dat seama ca are dreptate in ceea ce spune, rar am vazut ca un barbat sa aibe un ten atat de vizibil ingrijit si el insusi demonstreaza ca poti avea rezultate folosind produse in spatele carora stau ani de munca ale unor echipe de cercetare experimentate.

Produsul lansat recent se adreseaza zonei gatului si a decolteului, o zona care arata foarte repede care iti este adevarata varsta. Asta am vazut eu in jur de 33 de ani cand pielea din zona gatului imi arata clar ca nu prea am avut grija de ea….noroc ca m-am trezit la timp.
Crema lifting cu efect de fermizare a
zonei gatului si decolteului de la Skincode Exclusive
contine o
combinatie puternica de Complex ACR-G2, acid hialuronic si peptide biomimetice
patentate care pastreaza integritatea pielii si o protejeaza impotriva semnelor
degradarii cutanate. Crema este perfecta pentru liftingul si fermizarea pielii
din zona gatului si a decolteului si pentru un aspect vizibil intinerit, fara
riduri sau linii fine.
Skincode
Exclusive Crema lifting cu efect de fermizare a pielii din zona gatului si a
decolteului este disponibila exclusiv in Farmaciile Help Net.
Eu mai am si alte produse de la Skincode pe care le vizez, unul dintre ele este Advanced skin perfector care se pare ca ar fi un primer excelent.
Mi-a facut si o impresie buna partea de cercetare, faptul ca cercetarea se face pe oameni, pe consumatori normali, efectele sunt masurate de catre dermatologi si nu vedem rezultate bombastice de genul “imbunatatire de 50%” sau mai stiu eu ce rezultate mirabolante. 
Va invit sa intrati in farmacii, sa testati aceste creme si sa va documentati asupra acestei marci. Skincode ar putea fi o alternativa ca tenul vostru sa isi arate varsta cat mai tarziu. Tenul tau poate avea si el ceva de spus, asa ca da-i sansa sa vada ce inseamna o crema Skincode.
Voi ati incercat produse Skincode pana acum? Ce efecte ati avut? Ce v-a placut cel mai mult?