Beauty Chat cu Steluta de la 926 Advertising

Nine To Six Advertising a fost unul dintre primii sponsori ai blogului meu, daca va mai aduceti aminte de acele agende superbe pe care le-am avut ca si premiu la mai multe concursuri, agendele Letts, iar cei care deja ati primit premii de la concursurile BeautyBarometer ati vazut si cartile postale speciale pe care le pun in pachete, sunt facute tot de ei.

Intr-o zi mohorata de noiembrie, Steluta mi-a dat de stire ca ar avea nevoie de “consultanta” de urgenta pe tema alegerii unei creme de fata. Si la asemenea apel de urgenta, mi-am luat “trusa de prim ajutor” si am plecat. Urma cu aceasta ocazie sa vad si noul sediu 926 Advertising, undeva in zona Batistei, o zona veche din Bucuresti si foarte boema.

Am ajuns la sediul agentiei intr-o casa veche, probabil construita in perioada anilor 30-40, nu prea mi-am dat seama, insa cu un aer foarte misterios si special. Steluta mi-a iesit inainte si apoi am intrat in birourile agentiei, un loc superb, care te duce cu gandul un pic catre perioada interbelica, dar bineinteles cu un aer modern adus de decorarea facuta cu multa pricepere.

Dupa ce i-am facut Stelutei “consultatia de urgenta” si am pus pe lista niste creme de fata din care ea va alege ce i se potriveste mai bine, am inceput sa povestim despre agende, despre cadouri de Craciun si despre lucruri frumoase. Maruntisuri care iti fac viata mai vesela, nu-i asa?

Agentia Nine To Six Advertising aduce in Romania in exclusivitate agendele Letts, cochete si londoneze, agende care au o istorie seculara in spate si care merg pana la cel mai mic detaliu cand e vorba de calitate. Fiecare agenda Letts este o poveste, fiecare model are ceva aparte si iti aminteste cat e de placut sa iti notezi lucruri pe hartie- zile de nastere, retete de prajituri, idei de mic dejun, jucarii de cumparat si nume de filme de vazut.

In acest an la targul de Craciun de la sala Dalles, 926 Advertising va veni cu modele noi de agende, cu tot felul de obiecte de facut cadou si cu un proiect nou, despre care veti afla in curand.

Vazand acest loc atat de frumos, mi-au venit si mie extrem de multe idei si nu ne-am dat seama cand au trecut aproape 2 ore de povesti despre agende, despre cosmetice si despre cadouri. Cu toate acestea, Steluta este ca si mine un om cu picioarele pe pamant si cu simtul realitatii bine dezvoltat si stie ca pentru fiecare lucru trebuie sa muncesti mult ca sa iasa in asa fel incat sa para simplu si sa fie placut cu usurinta. Steluta are un program mai mult decat “Nine to Six”….in general ziua ei se termina la 10 seara si pentru ea fiecare cerere din partea clientilor nu are voie sa treaca neobservata.

Va las sa va incantati si voi cu ce poze am facut acolo si in curand sper sa revin cu un proiect nou, dedicat voua, facut impreuna cu Nine To Six Advertising.

Steluta, multumesc, si abia astept sa revin in acest loc minunat :).