Dove Purely Pampering, coconut & jasmine – un gel de dus crema si o lotiune de corp elixir

Cand e vorba de geluri de dus, am aceeasi atitudine ca si pentru parfumuri. De fiecare data incerc alt produs si nu pot sa ma declar fidela unui singur gel de dus, la fiecare gasesc o legatura “aromata” de o anumita stare.

Nu prea mai folosisem geluri de dus de la Dove, dar in decembrie am primit la intalnirea bloggeritelor de beauty #decemberbeautybloggersmeeting2 doua produse de la Dove din gama Purely Pampering. Vazand ca au la baza nuca de cocos, am zis din start “nor for me”, eu nu prea agreez aroma de nuca de cocos. Le-am pus in dulap si dupa ceva vreme simteam un parfum aparte de fiecare data cand deschideam dulapul, un parfum care nu semana cu nimic…mi-am dat seama ca venea de la cele doua produse si le-am adulmecat mai intens, le-am desfacut si am zis “wow, nuca de cocos impreuna cu iasomia…o combinatie geniala“.

Si am inceput folosirea lor. Gelul de dus este foarte foarte cremos si hidratant, este ideal si pentru epilarea cu lama de ras, eu pentru axile nu folosesc alta metoda de epilare decat cu lama de ras, am un model anume pe care il folosesc de ani de zile si nu am nici un fel de problema .

Lotiunea de corp este atat de hidratanta incat isi face treaba bine si pe zona calcaielor, unde intotdeauna trebuie sa aplic creme mai grase sau chiar unturi de corp. Mi-a placut asa mult inca pe perioada zilei, intre dusuri o foloseam ca si crema de maini uneori.

Cred ca Dove a descoperit cea mai buna formula de introducere a agentilor de hidratare intr-un gel de dus normal si pe care si-l poate permite oricine.

Dupa doua luni de folosire sunt cam pe terminate cu ele si sunt convinsa ca gelul de dus va reveni cu siguranta pe raftul meu din baie.

Imi place si mesajul acestei game – purely pampering – este chiar un rasfat simplu, dar complet – curatare eficienta, hidratare intensa si parfumuri care te surprind. Eu ma declar de acum fana a aromei de cocos, insa in combinatie cu un ingredient floral. Aroma de cocos completeaza atat de bine iasomia, incat cred ca ar merge ca Dove sa scoata si un deodorant cu acest parfum…sau chiar un spray hidratat de corp. Mie deja mi-a dat multe idei, sunt convinsa ca si oamenii lor din echipa de cercetare sau de marketing vad mai multe produse in aceasta gama :).

Ati vazut ca zilele trecute am scris despre un nou gel de dus de la Dove, alta combinatie interesanta intre magnolie si fistic, asta imi arata ca acolo la Dove cineva are un nas foarte bun pentru a combina arome care aparent nu au nici o legatura si cu atat mai mult ar putea aparea intr-un gel de dus.

Gama Dove Purely Pampering m-a cucerit in primul rand cu parfumul :).

Voi ati incercat ceva din aceasta gama?