Elseve Arginine Resistx3 Instant Miracle – 7daysTest

Am primit pentru testat un produs de la l’Oreal Paris, mai exact tratamentul de par Elseve Arginine Resist x3 Instant Miracle.

Este un tratament pentru par care se aplica in loc de balsam si are un efect foarte rapid.

In prezent, in rutina mea de ingrijire a parului intra un sampon de la Kerastase, acest tratament si un balsam Garnier Ultra Doux, iata-le in poza:

Acest tratament de par chiar este un “instant miracle” pentru ca imediat cum il aplici , parul se descurca usor si devine mai alunecos, eu exact asta imi doream, un tratament rapid. Nu am rabdare sa stau prea mult cu o masca de par, insa acest tratament este foarte rapid ca efect si foarte placut. Se clateste bine, nu e genul care sa ramana insistent pe par.

Efectele de dupa a doua spalare la care l-am folosit au fost insa si mai bune, parul s-a coafat foarte bine si repede, combinat cu spuma de par chiar a facut ca buclele pe care mi le fac cu un ondulator normal sa tina mai bine.
Pe parcursul unei saptamani l-am folosit de doua ori si voi continua sa il folosesc alternativ cu balsamul de la Garnier care este mai usor si merge de folosit intre tratamente.

Pentru mine faptul ca grabeste coafarea si o mentine bine este aspectul cel mai important pentru ca am un timp limitat dedicat coafarii parului si cand am spor….chiar ma leg de acel produs. Cu siguranta il voi cumpara dupa ce se termina. Primeste nota Excellent dupa un 7daysTest....rar dau Excellent, insa acum merita acest produs acest calificativ si cu siguranta va intra in rutina mea de ingrijire a parului in aceasta vara.

Vi-l recomand daca aveti parul lung, putin timp la dispozitie pentru coafat si par cu tendinta spre uscat.

Asa cum vedeti, folosesc acum doar produse ale grupului l’Oreal si pot
confirma ca ei au produsul potrivit pentru fiecare nevoie , mai ales la
capitolul ingrijire a parului.