Mazella&Palmer – Not just how to cut hair, but why

Pe locul 2, dupa parfumuri, in topul “obsesiilor” mele pe tema frumusetii, sta zona de ingrijire si aranjare par, tot ce tine de podoaba capilara.Din acest motiv cand am primit invitatia sa vad evenimentul anului pe zona de hairstyle din partea Eternal Group si Alfaparf, nu am stat sa ma gandesc si am acceptat. Din pacate nu am putut ramane la tot evenimentul, ziua era deja programata si fractionata intre multe drumuri, insa am avut ocazia sa ii vad live pe cei doi maestri in arta de aranjare a parului – Jean-Baptiste Mazella (de origine franceză) si Dove Palmer (de origine
britanică) . 

Evenimentul a avut loc in superba sala Regina Maria de la Hilton Athenee Palace, sala mea preferata din toate timpurile pentru orice inseamna eveniment.

Sala era plina de oameni activi in zona de hairtsyle, iti puteai da seama dupa multitudinea de coafuri si culori pe care le vedeam. In plus, lumea lua notite, filma si comenta. De multa auzeam cate un “wow” si intelegeam de ce. Cei doi maestri au explicat pas cu pas diverse tunsori care pot fi facute cu usurinta daca este respectata o tehnica, o tehnica pentru care ei au muncit ani de zile.

Într-o combinaţie
extraordinară de viziuni şi culturi, stiliştii Jean-Baptiste Mazella (de
origine franceză), Dove Palmer (de origine britanică) şi Dennis Taeldeman (belgian)
au pus în scenă un adevărat spectacol, cu tehnici de stil şi coafuri extrem de
elaborate de o frumuseţe ireală, intensificate de culorile profesionale
Alfaparf Milano.

Cei trei au adus cu
ei dinamismul tendinţelor internaţionale de coafare a părului, imprimând stilurilor
utilizate o direcţie inovatoare şi creativă.
Surpriza zilei a fost
prezentarea în premieră mondială a celei mai noi colecţii Mazella&Palmer
– COURBE. Combinând tehnicile de tunsoare pe
cele trei forme clasice: rotund, pătrat şi triunghi şi folosind deconectarea şi
liniile pe forma capului, participanţii au putut învăţa cum să creeze un număr
nelimitat de look-uri, amplificându-şi potenţialul creativ.
Produsele care ma atrag cel mai mult din cele oferite de Alfaparf sunt cele Macadamia si nu uitati ca in acest moment am pe blog un concurs la care puteti castiga un set cu miniaturi de la aceasta marca.
Citind si informatiile trimise de organizatori dupa eveniment, am ramas cu o fraza spusa de cei doi maestri:
“Mazella&Palmer –
Not just how to cut hair, but why.”
Putinul timp cat am fost la eveniment, am stat impreuna cu Dana si Sudessa si nu ne-am putut abtine sa ne facem un selfie, ca tot eram 3 bloggerite pierdute intr-o mare multime de hairstylisti .
Eu promit sa revin curand cu un review amplu despre produsele Macadamia, am deja in teste un set cu aceste produse si dupa cateva ture de folosire o sa va spun cum mi s-au parut.
Nu uitati de concurs si revin curand cu mai multe detalii despre produsele aduse in Romania de Eternal Group, organizatorul acestui eveniment de exceptie.