TAG: Beauty things I suck at

De cateva zile bune , circula acest TAG asa de bine in blogosfera de beauty si am zis ca, desi nu m-a invitat nimeni sa scriu despre, ma autoinvit :).

Hai sa vedem la ce nu ma pricep eu:

– stat cu masca pe fata – eu nu suport sa stau mai mult de 3-5 minute si o masca de fata trebuie tinuta cam 10-15 minute ca sa isi faca efectul.

– epilat cu ceara sau cu aparat electric – am inceput sa ma fac singura acasa, ca sa mai scurtez din timpul cu drumul pana la salon, desi am o prietena cosmeticiana care lucreaza impecabil si care imi suporta toate mofturile. Cand ma fac singura, intotdeauna mai raman fire uitate, urme de ceara etc.

– pensat – eu nu reusesc sa dau acea forma frumoasa, am si sablon de la Anastasia Soare, dar ma uit la el si nu prea inteleg ce am de facut…

– aplicarea cremelor anticelulita – nu am rabdare sa fac asa cum scrie pe ambalaj, cu masaj nu-stiu-cum, de jos in sus , 10 minute etc.

– nu respect canoanele de make-up, adica fondul de ten nu il aplic cu buretel sau pensula, ci doar cu degetele, machiajul ochilor il fac uneori asa de repede si nu iese tocmai bine, nici nu sta fardul prea bine pe pleoape, “pleaca” repede. Nu folosesc primer, corector…anti-cearcan uneori.

Cam asta cred ca e tot. Voi la ce nu va pricepeti pe partea de beauty? 🙂